Prezentare

O cofetarie despre care afli prin recomandari si care si-a câstigat în timp credibilitatea în ceea ce priveste mentinerea calitatii produselor si imbunatatirea serviciilor; iata cum se prezinta Cofetaria Friandise , prima din tara care produce si comercializeaza mousse-uri , prajituri si torturi facute dupa retete originale frantuzesti, artizanal, numai pe baza de produse naturale: ciocolata belgiana, frisca naturala, pulpa sau sucuri proaspete de fructe !

În prezent, clientii pot alege din 25 de sortimente diferite cu fructe, brânza si ciocolata, în functie de ocazie si de preferinte.

 

Istoric

Doamna Rotar Adriana, cea care detine Laboratorul-Cofetarie “Friandise”, a absolvit Facultatea de Industrie Alimentara din Galati, promotia 1982, fiind de profesie inginer tehnolog în industria alimentara. Timp de 11 ani a acumulat o experienta vasta la S.C. Feleacul S.A. Cluj, în domenii diverse (productie, produse noi, marketing, ambalaje si consilier O.S.I.M).

A predat 4 ani într-un institut post-liceal în Casablanca (Maroc) , unde se pregateau tehnicieni în domeniul HO.RE.CA., timp în care s-a specializat în patiseria frantuzeasca, în special în “mousse-uri”.Ca rezultat al muncii si devotamentului sau, se formeaza prima promotie de “confiseur-chocolatier” din Maroc, si obtine locurile II, III si IV cu stagiarii sai la concursurile nationale din Maroc, la sectiunile “Chocolat”, “Sucre d`art” si “Traiteurs”.

În 12 martie 2005 sprijinita atât de familie cât si de prieteni, deschide împreuna cu cele doua fiice “Cofetaria Friandise”, prima cofetarie din tara care produce si comercializeaza “mousse-uri” si singura din Cluj, în acel moment, care folosea ca ingrediente numai produse naturale!